Advertisement

Απεργια Πεινασ Κουφοντινα / 55η ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ - 10η ΔΙΨΑΣ Για τον Δ. Κουφοντίνα ... / Νίκη στον αγώνα των φοιτητών, σε κάθε κοινωνικό και ταξικό αλληλεγγυη στον αγωνιστη δ.

Απεργια Πεινασ Κουφοντινα / 55η ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ - 10η ΔΙΨΑΣ Για τον Δ. Κουφοντίνα ... / Νίκη στον αγώνα των φοιτητών, σε κάθε κοινωνικό και ταξικό αλληλεγγυη στον αγωνιστη δ.. Κείμενο του κώστα γουρνά για το εφετείο του επαναστατικού ιατρικη ενημερωση για τον απεργο πεινασ γιωργο καραγιαννιδη. Οι γιατροί του δημήτρη κουφοντίνα καταγγέλλουν πως δεν τους παρέχεται σχετική άδεια να τον δουν και κάνουν λόγο για «κίνδυνο να. Ξεκίνησε η διαδικασία σίτισης του δημήτρη κουφοντίνα, μετά από δική του επιθυμία αν και παραμένει σοβαρή η κατάσταση της υγείας τοου. Η μη μεταφορά του δημήτρη κουφοντίνα στις φυλακές κορυδαλλού οφείλεται στο γεγονός ότι ο κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων. Νέα τροπή στην υπόθεση της άδειας του ισοβίτη της 17 νοέμβρη.

Νίκη στην απεργία πεινασ του δημήτρη κουφοντίνα. 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Σταμάτησαν την απεργία πείνας, που διένυε σήμερα την 44η μέρα της, οι μετανάστες του μεγάρου υπατία, καθώς αποφάσισαν να αποδεχθούν τις κυβερνητικές προτάσεις, οι οποίες τους. Ο πολυισοβίτης της 17 νοέμβρη αποφάσισε να σταματήσει την απεργία. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για κουφοντινασ δημήτρης κουφοντίνας:

((i)) Λιβαδειά-Ενημέρωση από την συγκέντρωση αλληλεγγύης ...
((i)) Λιβαδειά-Ενημέρωση από την συγκέντρωση αλληλεγγύης ... from athens.indymedia.org
Σταμάτησαν την απεργία πείνας, που διένυε σήμερα την 44η μέρα της, οι μετανάστες του μεγάρου υπατία, καθώς αποφάσισαν να αποδεχθούν τις κυβερνητικές προτάσεις, οι οποίες τους. Τα πνεύματα είναι ήρεμα και στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της οδοσ. 20182 ιουνίου 2018 αίθουσα σύνταξηςαφήστε ένα σχόλιο για το νικη στην απεργια πεινασ: Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή. Κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, έπειτα από το νέο βέτο που άσκησε ο εισαγγελέας κωνσταντίνου στην απόφαση του συμβουλίου. Να ανταπαντησουμε στον κρατικο ρεβανσισμο με οπλο μασ την αλληλεγγυη. Μετά τη λήξη της απεργίας πείνας διάρκειας 65 ημερών, έχει… Νίκη στον αγώνα των φοιτητών, σε κάθε κοινωνικό και ταξικό αλληλεγγυη στον αγωνιστη δ.

Την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε συνθήκες εγκλεισμού, σε πρωτοφανείς.

Οι απολυμένοι επικουρικοί στην πρόνοια έστησαν σκηνές και ξεκίνησαν απεργία πείνας έξω από το υπουργείο εργασίας. Βγήκε από τη μεθ ο δημήτρης κουφοντίνας. Νίκη στην απεργία πείνας του δ. Η μη μεταφορά του δημήτρη κουφοντίνα στις φυλακές κορυδαλλού οφείλεται στο γεγονός ότι ο κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων. Ο πολυισοβίτης της 17 νοέμβρη αποφάσισε να σταματήσει την απεργία. Νίκη στην απεργία πεινασ του δημήτρη κουφοντίνα. Νικη στην απεργια πεινασ του. Τα πνεύματα είναι ήρεμα και στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της οδοσ. Πορεια αλληλεγγυησ στουσ απεργουσ πεινασ. Στις 2/5/19 ο αγωνιστής δ. Με ανοιχτή ατζέντα και κόκκινες γραμμές. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Νίκη στην απεργία πείνας από 8/1 του δ.κουφοντίνα.

Να σταματήσει την απεργία πείνας και να ασκήσει τα. Σε απεργία πείνας έχουν προχωρήσει 6 πρόσφυγες στο camp της pιτσώνας. Νίκη στην απεργία πείνας του δ. Μετά τη λήξη της απεργίας πείνας διάρκειας 65 ημερών, έχει… Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή.

Νίκη στην απεργία πείνας (από 8/1) του επαναστάτη Δ ...
Νίκη στην απεργία πείνας (από 8/1) του επαναστάτη Δ ... from libertasalonica.files.wordpress.com
Να σταματήσει την απεργία πείνας και να ασκήσει τα. Κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, έπειτα από το νέο βέτο που άσκησε ο εισαγγελέας κωνσταντίνου στην απόφαση του συμβουλίου. Μετά τη λήξη της απεργίας πείνας διάρκειας 65 ημερών, έχει… Οι απολυμένοι επικουρικοί στην πρόνοια έστησαν σκηνές και ξεκίνησαν απεργία πείνας έξω από το υπουργείο εργασίας. Νικη στην απεργια πεινασ του. Ελεύθερος παλαιστίνιος μετά από απεργία πείνας 103 ημερών (vid). Ο δημήτρης κουφοντίνας είναι λίγο πριν πελώνη στο cnn greece για κουφοντίνα: Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή.

Νίκη στην απεργία πείνας από 8/1 του δ.κουφοντίνα.

Για την μωρομάνα, το τσιγγανάκι και ασφαλώς για τον δημήτρη κουφοντίνα. Με ανοιχτή ατζέντα και κόκκινες γραμμές. Δημήτρης κουφοντίνας, όπως γνωστοποίησε με κείμενό του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Να ανταπαντησουμε στον κρατικο ρεβανσισμο με οπλο μασ την αλληλεγγυη. Σε απεργία πείνας έχουν προχωρήσει 6 πρόσφυγες στο camp της pιτσώνας. Σε απεργία πείνας προχωρά από σήμερα ο αρχιεκτελεστής της «17 νοέμβρη». Νίκη στην απεργία πείνας του δ. Νικη στην απεργια πεινασ του δημητρη κουφοντινα. 20182 ιουνίου 2018 αίθουσα σύνταξηςαφήστε ένα σχόλιο για το νικη στην απεργια πεινασ: Ο δημήτρης κουφοντίνας είναι λίγο πριν πελώνη στο cnn greece για κουφοντίνα: Τα πνεύματα είναι ήρεμα και στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της οδοσ. Νίκη στην απεργία πεινασ του δημήτρη κουφοντίνα. Μια τουρκάλα δικηγόρος που έκανε απεργία πείνας για 238 ημέρες μετά την καταδίκη της πέρυσι…

Για την μωρομάνα, το τσιγγανάκι και ασφαλώς για τον δημήτρη κουφοντίνα. Κείμενο του κώστα γουρνά για το εφετείο του επαναστατικού ιατρικη ενημερωση για τον απεργο πεινασ γιωργο καραγιαννιδη. Ξεκίνησε η διαδικασία σίτισης του δημήτρη κουφοντίνα, μετά από δική του επιθυμία αν και παραμένει σοβαρή η κατάσταση της υγείας τοου. Όχι από την εισαγγελία βόλου στην άδεια κουφοντίνα. «αντί κάποιοι να πιέζουν την κυβέρνηση να κάνει εξαίρεση για τον κουφοντίνα, να τον πείσουν να σταματήσει την απεργία πείνας και να χρησιμοποιήσει τα μέσα που έχει και να μην εκβιάζει την.

Βαθύ Κόκκινο | ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΒΟΣΚΑΡΗ - ΟΧΙ ...
Βαθύ Κόκκινο | ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΒΟΣΚΑΡΗ - ΟΧΙ ... from vathikokkino.gr
24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Οι απολυμένοι επικουρικοί στην πρόνοια έστησαν σκηνές και ξεκίνησαν απεργία πείνας έξω από το υπουργείο εργασίας. Ο πολυισοβίτης της 17 νοέμβρη αποφάσισε να σταματήσει την απεργία. Την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε συνθήκες εγκλεισμού, σε πρωτοφανείς. Να ανταπαντησουμε στον κρατικο ρεβανσισμο με οπλο μασ την αλληλεγγυη. Όχι από την εισαγγελία βόλου στην άδεια κουφοντίνα. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για κουφοντινασ δημήτρης κουφοντίνας: Νίκη στον αγώνα των φοιτητών, σε κάθε κοινωνικό και ταξικό αλληλεγγυη στον αγωνιστη δ.

Ξεκίνησε η διαδικασία σίτισης του δημήτρη κουφοντίνα, μετά από δική του επιθυμία αν και παραμένει σοβαρή η κατάσταση της υγείας τοου.

Σταμάτησαν την απεργία πείνας, που διένυε σήμερα την 44η μέρα της, οι μετανάστες του μεγάρου υπατία, καθώς αποφάσισαν να αποδεχθούν τις κυβερνητικές προτάσεις, οι οποίες τους. Μόνο τους αίτημά τους η καταγραφή τους στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης για μετάβαση στην eυρώπη. Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα. Δημήτρης κουφοντίνας, όπως γνωστοποίησε με κείμενό του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Με ανοιχτή ατζέντα και κόκκινες γραμμές. «αντί κάποιοι να πιέζουν την κυβέρνηση να κάνει εξαίρεση για τον κουφοντίνα, να τον πείσουν να σταματήσει την απεργία πείνας και να χρησιμοποιήσει τα μέσα που έχει και να μην εκβιάζει την. Νίκη στον αγώνα των φοιτητών, σε κάθε κοινωνικό και ταξικό αλληλεγγυη στον αγωνιστη δ. Ο δημήτρης κουφοντίνας είναι λίγο πριν πελώνη στο cnn greece για κουφοντίνα: Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για κουφοντινασ δημήτρης κουφοντίνας: Νίκη στην απεργία πείνας του δ. Νικη στην απεργια πεινασ του δημητρη κουφοντινα. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή.

Νικη στην απεργια πεινασ του απεργια. Τα πνεύματα είναι ήρεμα και στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της οδοσ.

Posting Komentar

0 Komentar